Mijn eerste blogpost

Na lang wikken en wegen, ga ik het nou echt doen, wie zit er op mijn blog te wachten, waar haal ik mijn inspiratie vandaan, snap ik het Word-programma wel, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de knoop doorgehakt. De indomama.nl is hierbij een feit !

Maar niet zonder slag of stoot! Wekenlang online artikelen lezen, blogs van mijn ‘heroes’ kritisch bekijken (oh…gaat dit mij ook zo lukken?), het boekje @Bloggen voor Dummies aangeschaft, brainstormen met mijn gezin… je kunt het zo gek niet verzinnen.

Met een citaat in mijn achterhoofd ‘te veel voorbereiding voorkomt dat je daadwerkelijk gaat beginnen’,  ben ik op een avond achter de pc gekropen. Samen met een vriendinnetje van mijn dochter, met haar heb ik de eerste stappen in bloggersland gezet.

Ok, na enkele technische hindernissen is mijn blog nu echt actief! Je wilt niet weten hoe trots ik ben om de naam van mijn blog ook daadwerkelijk online terug te vinden: deindomama.nl. Een makkelijk klinkende blognaam – verzonnen door mijn oudste dochter – die veel over mij zegt. Want volgens mijn 3 dochters ben ik een èchte indomama! (wat dat ook moge zijn).
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

 

 

 

 

0 gedachtes over “Mijn eerste blogpost

Geef een reactie