Blogfoto.JPG

Hi, welkom op mijn blog de Indomama!
Mijn naam is Cynthia, moeder van 3 inmiddels volwassen meiden.

Op mijn blog krijg je een kijkje in mijn leven. Ik ben gek op Indisch koken en mijn blog is een verzameling van recepten waarbij ik de lezers meeneem in mijn keuken. Indisch koken hoeft niet moeilijk te zijn en met mijn blog probeer ik jullie te inspireren.

Zelf raak ik geïnspireerd door mensen die net als ik graag koken en van hun hobby hun werk hebben gemaakt, echte Foodbusiness dus! Ook deze verhalen vind je op mijn blog.

Ook heb ik als gastblogger voor de website Heerlijke Happen van Francine een aantal blogs geschreven, waarbij Indonesië en haar gewoontes en tradities centraal staan. Natuurlijk compleet gemaakt door de bijbehorende recepten. Deze artikelen vind je hier.

Mijn gezin, (food) fotografie, reizen, koken en kokkerellen – mijn Indische achtergrond is hierbij duidelijk – spelen voor mij een grote rol. Op mijn blog worden recepten en kokkerel-experimenten afgewisseld met verhalen over weekendjes weg, reizen en alles wat ermee te maken heeft. Heerlijk om daar over te schrijven en héél handig daarbij dat fotografie mijn hobby is! 

Nieuwsgierig geworden? Kijk en lees mee met de Indomama!